tiistai 15. tammikuuta 2013

Tammikuun arkea

Muutama viikko ehti taas vierähtää sitten edellisen kirjotuksen, sinä aikana ehti vuosikin jo vaihtua. Uudenvuodenaatoksi olin kutsunut muutamia työkavereita viettämään iltaa. Tämän näkösen porukan kanssa tulee vietettyä suuri aika työ- ja vapaa-ajasta:


Yksi on kameran takana ottamassa kuvaa ja muutamalla oli muita menoja eli noin yleisesti ottaen meistä on muotoutunut semmonen noin kymmenen hengen melko tiivis porukka.

Viimesen kymmenen päivän aikana on tullut harrastettua illanviettoa työporukalla seitsemänä iltana. Usein käydään töiden jälkeen pikasesti pyörähtämässä Joey-ravintolassa, joka sattuu olemaan sopivasti seinän takana meidän myymälästä. Niin lähellä, että alkuun kun uudessa laajennusosassa oli ilmanvaihdon kanssa ongelmia, niin meille tuli nälkä kun Joeyssa paistettiin pihvejä. Joey on hyvin suosittu ravintola ja viikonloppusin sieltä on vaikea saada pöytää, joten meillä on ostoskeskuksessa varasuunnitelmana myös ravintolat Moxies ja Pickel Barrel, joihin turvaudutaan aina välillä.

Mainittujen ravintoloiden lisäksi on tammikuun aikana tullut käytyä elokuvissa katsomassa Django Unchained, Dave&Bustersissa pelailemassa saman tyylisiä pelejä kuin esim lintsillä: Derby, Speden pelien nopeustesti, tarkkuuskisoja, arcade-pelejä jne ja eilen käytiin kiinalaisessa ravintolassa syömässä dumplingseja.

Ihan pelkkää juhlaa elämä täällä ei kuitenkaan ole, töiden suhteen on aika epävakaista tällä hetkellä. Oma soppari on voimassa kuun loppuun, joten voi olla että tässä pitää alkaa ahkerasti katsella uusia kuvioita keväälle.

Ulkona syömisen lisäksi arkeen kuuluu kahvittelut Victorian kanssa, vapaapäivinä laiskottelua, luistelua ja tv-sarjojen katselua sekä tanssimista. Modern jive -tunneilla oon viimeks ollut melkein kuukausi sitten kun työvuorot on mennyt pahasti päällekkäin tuntien kanssa, mutta tällä viikolla pitäisi taas päästä tanssimaan.

Nyt on vuorossa Californication & How I Met Your Mother -tv-sarjat ja sitten kunnon yöunet, jotta jaksaa huomenna viettää lepposan vapaapäivän. Loppuun vielä kuva, jonka otin mun huoneen ikkunasta yhtenä aamuna auringon noustessa. Tykkään kovasti tosta Toronton kaupunkimaisemasta.



1 kommentti:

  1. How I met your Mother on loistosarja! Mulla on niitä erinäinen määrä tuotantokausia boxilla. Seiskan ilmestymistä Suomeksi odotellessa... :)

    -Mervi

    VastaaPoista