torstai 30. elokuuta 2012

Koti!

Ei mennyt kovin kauaa edellisestä postauksesta kun selvisi että voin nyt kuitenkin jäädä tähän nykyiseen asuntoon pidemmäksi aikaa. Eli jihaa! Nyt onkin sitten olo kuin BB-talossa kun odottelen uusia asukkaita.

Enää ei siis tarvitse kytätä kaikkia vuokralle tarjottavia kimppakämppiä, se on täällä melko työlästä puuhaa. Jos ei parin tunnin sisään ole vastaamassa ilmotukseen niin yleensä voi sitten jättää kokonaan vastaamatta koska ilmoittajat saavat niin paljon vastauksia etteivät reagoi myöhempiin yhteydenottoihin enää ollenkaan. Jossain vaiheessa saatta olla taas ajankohtaista kämppien kyttäys mikäli haluan muuttaa kimppakämpästä asumaan itsekseni mutta se jää nyt vielä harkintaan.

Hirveä sisustusvimma on ollut päällä jo jonkin aikaa mutta kun ei tiennyt mihin majottuu niin ei oikeen voinut mitään hankkiakaan. Tulottomuus asettaa omat rajansa mahdollisuuksille mutta on tänne jo vähän pientä saanut puuhattua että olisi kotosampi paikka. Vielä on haussa koristetyynyjä sängylle, viherkasvi tai pari ja jotain kuvia seinille. Insinöörin ensimmäiset hankinnat kuitenki olivat jatkojohto, ledilamppu vaatehuoneeseen, roskakori ja laatikostoon organisointisysteemi.

Hyvien uutisten putki sai jatkoa kun mun Suomeen jääneestä autosta on tehty tänään kaupat eli toinen onnistuminen heti perään. Huomista odotellessa... :)

Aiemmin olin jo kerran käynyt paikallisessa Osuuspankissa yrittämässä tilin avausta mutta ei onnistunut koska silloin mulla ei vielä ollut osotetta, jota käyttää tilin avaukseen. Ja kyllä, täällä on Osuuspankki.


View Larger Map

Tänään sain sitten tiliasiat hoidettua ja nyt mulla on shekkivihko! Sen lisäksi on verkkopankki, johon kirjaudutaan pelkällä käyttäjätunnuksella ja salasanalla ilman avainlukulistaa. Verkkopankin kautta tehtävät tilisiirrot on täällä vielä aika uusi juttu ja niihin vaaditan joko vastaanottajan sähköposti tai kännykkänumero mutta ei tilinumeroa. Näin maksaminen on heidän mukaansa helppoa ja turvallista... Jos kiinnostaa lukasta aiheesta enemmän niin Osuuspankki kertoo asiasta näin.

Jotain muutakin kirjotettavaa oli vielä päivällä mielessä mutta enpä muista enää.

1 kommentti:

  1. Toi verkkopankki toimii näköjään suht samanlailla kuin esim PayPal. Sielläkin riittää pelkkä loggaaminen sisään ja, että tietää vastaanottajan sähköpostin joka on regattu PayPal tilille. :)

    VastaaPoista