maanantai 27. elokuuta 2012

Toronto kuittaa

Blogissa on ollut vähän hiljaista kun mitään kovin mullistavaa ei oo tapahtunut viime aikoina. Buffalossa vierähti mukavasti puolitoista viikkoa. Täällä jotenkin ei ymmärretä kaverin luona vierailun päälle kun melkein kaikki joille olen sanonut olleeni Buffalossa toteaa että sehän on kamala ja tylsä kaupunki, mikset mennyt vaikka New Yorkiin. Buffalossa tuli arvottua Vancouverin ja Toronton välillä, päädyin Vancouveriin mutta Torontoon palattuani muutin mieleni ja päätin jäädä tänne. Buffalossa oli ihan luksusta saada nukkua muutama yö yksin huoneessa noin puolentoista kuukauden reissaamisen ja huoneenjakamisen jälkeen. Tuli myös leivottua karjalanpiirakoita, jotka onnistuivat ihan yllättävän hyvin ottaen huomioon että ennen reissua olin vain kerran tehnyt niitä kaverin kanssa ja nyt ekaa kertaa yksin.

Torontossa majotun toistaseksi paritalon puolikkaassa. Puolikas on jaettu vielä kolmeen erilliseen asuntoon, yksi kellarikerroksessa, yksi katutasossa ja tämä, missä nyt olen kattaa toisen ja kolmannen kerroksen. Tässä asunnossa on viisi makkaria, kaksi kylppäriä, keittiö ja olkkari. Täällä olisi tarkoitus asua viisi tyttöä mutta nyt on jotain paloturvallisuusselvityksiä meneillään että saako tässä asua 5 vai 3 tyyppiä. Jos 5 on ok niin jään varmaan toistaseksi tähän mutta vähän vaikuttaa siltä että ei onnistu. Oon katellut kämppiä mutta toistaseks kun ei oo kuitenkaan kiire pois tästä oon pitänyt rimaa aika korkeella ja ei oo sopivaa sattunut kohilleen. Tärkeimmät kriteerit on yleissiisti kämppä, max 3km keskustasta, vuokra max 700 cad/kk ja joko iso oma huone tai sitten pienempi huone + yhteinen olohuone. Tässä videoesittely nykysestä majapaikasta:





Töitä olen katellut netistä melko paljon mutta toistaseksi hakenut vasta muutamaa oman alan paikkaa. Tällä viikolla pitänee aktivoitua ja laittaa hakemuksia menemään ihan urakalla ja katsella samalla jotain myymälätöitä alkuun että saisin nopeasti edes vähän tuloja. Eli uusi viikko, sama virsi. Töitä pitäis saada ja kämppä löytää. Oma aktiivisuus ei oo ollu mitenkään huipussaan että vielä en ainakaan leimais Torontoa toivottomaksi tapauksesti noiden suhteen, pitää vaan tsempata.

3 kommenttia:

  1. Tosi kivannnäköinen ja viihtyisä toi videon asunto, toivotaan että saat jäädä sinne :)

    VastaaPoista
  2. Joo, tosi siistin näkönen kämppä kyl, vähän ahtaan puoleinen vaan tuo olohuone :) Toivottavasti nopsaan löytyy kiva duunipaikka ja kanadalaiset palomiehet vähän kattois sormien välistä tiukimpia säädöksiä että saa tytöt jatkaa asumista!

    VastaaPoista
  3. Ooojeee! Hauska vahtaa näitä sun päivityksiä. Kysymys kuuluu, että minkä takia portaissa on jotkut pissamuovit?!

    VastaaPoista