maanantai 3. joulukuuta 2012

Kanadan kuulumisia

Helou!

Nyt pitkästä aikaa vähän enemmän jorinoita siitä miten maailmalla pyyhkii. Yleisesti ottaen menee oikein hyvin, alkanut omat kuviot löytyä niin töiden kuin kaverien ja harrastusten suhteen.

Työpäivät meillä on 9-10h pitkiä ja mun viikko on muodostunu sellaseks että alotan yleensä 10-12 välillä, pääsen pois 20-22 välillä, keskiviikot&sunnuntait on vapaat. Käytännössä siis on vähän vaikea nähdä muita kuin työkavereita mutta oon mä onnistunut yleensä vähintään kerran viikkoon näkemään mun ruotsalaista kaveria Victoriaa. Aika usein, pari kolme kertaa viikossa, tulee myös istuttua iltaa työkaverien kanssa joko ihan työpaikan vieressä olevassa kuppilassa tai sitten keskustan nurkilla. Tänään on ohjelmassa japanilainen ravintola Guu. Hassu juttu että viimesen kolmen viikon aikana on ollut tasan yksi päivä, jollon en nähnyt ketään töistä. Muuten on sosiaalinen toiminta sattunut osumaan juuri mun vapaapäivien kohdalle.

Halloween ja mun synttärit tuli vietettyä käytännössä Victorian kanssa kahdestaan vaikka muutama muukin kaveri kävi pikaseen pyörähtämässä. Oltiin molemmat ihan innoissaan siitä kun lapset tuli koputtelemaan ovelle ja sanomaan "Trick or Treat"! Oltiin itekin pukeutuneita ja jaettiin karkkia.




Marraskuun puolivälin paikkeilla tuli Suomesta kaveri Matti kyläilemään ja käytiinkin sitten minilomalla Niagaran putouksilla. Menomatkalla poikettiin parille viinitilalle ja seuraavana päivänä käytiin jenkkien puolella vähän shoppailemassa, ostin kolmet farkut, tennarit, neuletakin, hupparin että vähän ehkä lipsahti.

Näkymä hotellihuoneesta


Luistelemassa oon käynyt muutaman kerran, pari kertaa ulkojäillä ja nyt viimesimpänä hallissa. Ulkojäillä on ollut kiva tunnelma mutta jää on ollut ihan onnettoman epätasainen niin ei oikeen voi tehdä mitään ja terät tykkää huonoa. Hallilla kävin keskiviikkoaamuna kun siellä oli "Unsupervised public adult skate", mikä käytännössä tarkotti sitten mua ja kymmenkuntaa eläkeläistä. Yksi papparainen poislähtiessä vinkkasi että jos saapuu paikalle puoli tuntia aiemmin niin jää on valmis mutta siellä ei ole vielä muita niin pääsisin ihan rauhassa luistelemaan, pitänee koittaa ensi viikolla.

Tanssimassa kävin ensimmäiset 2-3kk hyvin tunnollisesti mutta nyt on joutunut töiden takia jättämään pari kertaa väliin. Joulukuun 15. päivä on tulossa ilta, jolloin mennään valtaamaan jonkun hotellin tanssilattia ja sitä odotan nyt innolla. Ei siis mikään esiintyminen, ihan vain sosiaalinen tilanne mutta kiva päästä tanssimaan vähän enemmän.

Aika usein on tullut mietittyä että mitä sitten ensi kesänä tapahtuu. Aina välillä kun töissä joku suunnittelee jotain pidemmällä tähtäimellä ja erehdyn toteamaan että en välttämättä ole täällä, tulee hirveä marina etten saisi lähteä pois. Juuri nyt tuntuu kaikki menevän niin kivasti että voisi jäädä pidemmäksikin aikaa mutta toisaalta varmaan vielä aika pitkälti vaan alun huumaa. Ja jos nyt sattuisi päätymään siihen että tänne haluaisi jäädä pidemmäksi aikaa niin ei sekään ole kovin suoraviivainen homma kun sitten tarttisi uutta työlupaa ja nykyinen työpaikkakin on toistaseksi vaan määräaikanen soppari tammikuun loppuun. Oon kuitenkin päättänyt etten vielä murehdi asiasta sen kummemmin, kattoo sitten keväällä mitkä on fiilikset ja mahikset.

Asumiskuviot menee ihan mukavasti. Vaihdoin huonetta pari viikkoa sitten ja nyt on isompi huone ja sänky ja viihdyn täällä hyvin. Neljänneksi kämppikseksi muutti yksi poika viime viikolla ja tänään pitäisi viidennen huoneen täyttyä, joten meitä asustelee täällä sitten neljä tyttöä ja yksi poika.

Tässä kuussa on mun vuoro käydä ostamassa yhteiset jutut eli vessapaperit, saippuat sun muut niin karkaanpa tästä hoitamaan sen pois alta ennen illanviettoa työkaverien kanssa. Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti