tiistai 2. lokakuuta 2012

Sinulle on postia

Paljon odotettu paketti talvivaatteita ja vähän muutakin roinaa saapui tänään perille. Painoa sillä oli 8,42kg ja matkaan meni viikko. Ensimmäinen levy salmiakkisuklaata hävisi jo ja nyt jauhan ksylitol-purkkaa, parhautta :)


Odotetuin juttu tossa paketissa oli kilpatanssikengät ja syystakki. Tanssitunneilla on kaivannut kunnollisia tanssikenkiä ja nyt sitten odotankin innolla torstain tuntia. Vähemmän innolla odotan perjantaita ja sitä fiilistä, mikä tulee kun on vuosien tauon jälkeen tanssinut kaksi tuntia 8 cm koroilla. Lattarikenkien lisäksi paketissa tuli myös jazz-tossut ja puolitossut jos täältä vaikka löytyisi muitakin kivoja tanssitunteja.

Kahdet syyssaappaat ja syystakki tuli juuri sopivaan rakoon kun täällä alkaa ilmat viiletä. Keskivertopäivänä on noin 17 astetta lämmintä ja puolipilvistä. Aurinko nousee seittemältä ja laskee kaheksalta. Yleisesti ottaen siis on varsin mukava syksy, ei ole vielä yhtään sellanen ahdistava ja synkkä kun mitä Suomessa usein on.

Paketista löytyi myös toppatakki ja -housut, tuulihousut, lapaset, hanskat, kaulahuivi, pipo, juoksutrikoot, tanssihame, luistimet ja deodoranttia. Jostain syystä tällä mantereella käytetään vaan stick-tyyppisiä deodorantteja, joista mä en pidä alkuunkaan. Ne sotkee vaatteet valkosiksi eikä pidä kunnolla. En ymmärrä miten täällä eletään ilman kunnon aineita.

Tänään sain tietää koulutusjakson työpäivät ja aika pitkiä päiviä luvassa, jännä nähdä mitä tästä tulee.

1 kommentti: