perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kesä tulee!

Täällä on tänään vietetty kivaa vapaapäivää, oli jo ihan kesäsen lämmintä kun lämpömittari taisi näyttää +22 astetta. Ei sillä että mulla oikeesti lämpömittaria olisi mutta internet kertoi niin. Aamusta tuli chattailtua suomalaisten kaverien kanssa ja skypetettyä äitin ja iskän kanssa, iltapäivästä kävin lenkillä ja sitten näinkin Victoriaa. Victorian kanssa on eletty hiljaiseloa yhtä pitkään kun tää blogi on ollu päivittämättä, mikäköhän yhteys siinäkin on. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Illan kruunasi vielä hyvin onnistunut tanssitunti.

Äiti tosiaan oli kylässä pääsiäisen aikaan ja tuli sopivasti tehtyä vähän kaikenlaista ja oltua myös tekemättä yhtään mitään. Käytiin pari päivää Niagaran putouksilla, missä shoppailtiin, tutustuttiin viinitilaan, käytiin syömässä Buffalo wingsejä Buffalossa mun sikäläisen kaverin kanssa ja vielä kasinollakin pelaamassa hyvin voitokkaasti.

Äiti ja American falls

Horseshoe falls hotellin aulan ikkunasta kuvattuna,
huoneen näkymät oli samat mutta muutaman  kerroksen alempaa

Buffalo wingsejä

Voitokkaat automaatit

Käytiin myös kiertelemässä täällä Torontossa nähtävyyksiä. Lauantaiaamupäivän vierailu St. Lawrence marketeilla (paikallinen kauppahalli) oli tosi kiva, ite oon yleensä aina lauantait töissä niin harvoin pääsee käymään. Sieltä tarttu mukaan piffit ja ainekset kukka-parsakaalipaistokseen. Casa Loma -linna oli kanssa varsin positiivinen yllätys. Siellä haluan käydä uudestaan sitten kun on ulkona vähän vihreämpää, kuulemma niiden puutarhat on tosi upeat.

Äitin vierailun jälkeen onkin sitten taas vierähtäny aika hyvin pitkälti töissä. Siellä on aika jännät ajat kun ihmisiä yritetään vakinaistaa. Omat suunnitelmat nyt selkis sen verran että mun sopparia jatketaan vielä kuukaudella niin 31.5. saakka. Näillä näkymin sitten olisin palaamassa Suomeen juhannuksen tienoilla.

Mun kämppiksellä Sabinalla on häät tulossa heinäkuussa niin käytiin metsästämässä sille hääpukua viime viikolla ja onnistuttiin jopa löytämään sellanen. Leffoissa aina tarjoillaan skumppaa mutta näköjään todellisuus on vähän hiprakattomampi. Häät pidetään Romaniassa ja mä oon alustavasti suunnitellu että yrittäisin päästä paikalle.

Käytiin myös parin kaverin kanssa kattomassa baseballia. Toronton joukku on nimeltään Blue Jays ja onneks yks kavereista oli tarpeeksi suuri fani että sillä oli lainata mulle ja Sabinallekin fanikamoja.

Ensimmäinen puolikas pelistä meni baarin puolella mutta päästiin me stadionillekin saakka lopulta
Huomenna perjantaina on tarkotus mennä kattomaan Blue Jaysia uudestaan kun ne pelaa Yankeeseja vastaan mutta meillä ei oo vielä lippuja niin en oo ihan varma onnistuuko suunnitelma.

Toukokuu vaikuttaa täyttyvän suunnitelmista melko hyvää vauhtia. Ensimmäinen viikonloppu on tarkotus viettää yhen työkaverien ja sen kaverien kanssa niiden mökillä, yhtenä iltana on mun tanssiporukan järjestämä syöpätutkimusta tukeva hyväntekeväisyystapahtuma, lähetään mahdollisesti myös kolmeks päivää Montrealiin ja yritän päästä töiden kautta vapaaehtosena edustamaan firmaa salibandyn Canada cupiin.

Tuntuu että jäljelläolevat kaks kuukautta tulee hujahtamaan pelottavan nopeesti. Toisaalta oon innoissani kesästä Suomessa (ja ehkä vähän Ranskassa ja Romaniassakin jos ne suunnitelmat toteutuu) mutta toisaalta on niin kovin haikee olo siitä että pitäis jättää Toronto taakse.

Minä ja mun Toronto <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti