maanantai 2. heinäkuuta 2012

Tunnelmia lentokentältä

Istun Helsinki-Vantaalla odottamassa Airbus 320-200:sta kohti ensimmäistä etappia eli Washington DC:tä (Frankfurtissa tosin välilasku). Viime yönä tuli nukuttua vajaat neljä tuntia niin lennot menee varmaankin aika pitkälti torkkuessa. Varmuuden vuoks kuitenkin läppäriltä löytyy Gossip Girliä yks tuotantokausi, repusta kaks kirjaa ja iPodissa musiikkia parin päivän verran. Pakattua tuli hissukseen koko sunnuntai ja lopputulos oli 23,2kg ruumaan ja ehkä noin 10kg käsimatkatavarana, onneks jälkimmäistä ei punnittu. Washingtonissa on tällä hetkellä joku ukkosmyrsky meneillään, pari päivää sitten oli ollut aika rajunakin. Lämpötilat huojuu 35 ja 40 asteen välillä.

Roadtrip tuli nyt suunniteltua etukäteen kokonaan majapaikkojen suhteen ja reitti on seuraava: San Francisco - Los Angeles - Las Vegas - Grand Canyon - Yosemite - Lake Tahoe - Portland - Seattle - Vancouver. Suorinta reittiä kilometrejä tulisi 3500 eli käytännössä varmaan joku nelisen tuhatta.

27.7. on lento Torontoon, missä mulla ei vieläkään oo työpaikkaa tai asuntoa mutta eiköhän ne saa sumplittua sitten siellä. Ajattelin nyt seuraavat neljä viikkoa ottaa ihan loman kannalta ja tutustua uuteen arkeen sitten elokuussa.

Fiilikset on olleet yllättävän neutraalit, välillä vähän ahdistanu että onko tässä mitään järkeä mutta sekin on ollut aika hetkellistä.

4 kommenttia:

  1. Loistavaa!

    Mahtavaa reissua ja toivottavasti jaksat kirjoitella kuulumisia jatkossakin tänne, ainakin nyt vielä ennen kuin uusi arki asettuu aloilleen :)

    Ja mikä vois olla järkevämpää kun toteuttaa asioita joita tahtoo kovasti tehdä, eli älä siitä huolehdi. Tosta reissusta jää aika paljon kokemuksia taskun pohjalle joita ei mitenkään muuten saisi.

    VastaaPoista
  2. On järkeä! Hyvä Sanna! Ps. Kuvat ois kivoja. :)

    VastaaPoista
  3. Go Sanna!
    Have fun on your adventure in the land of states. And remember to eat and drink properly <3

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti sulla on hauskaa läpi vuoden! Hieman kade olen, mutta täytyykin!

    Laita kuvia paljon ja kirjoita usein ;) Musta tulee silloin lukija

    (voisit laittaa tänne sellasen jutun että pääsee viralliseksi lukijaksi, niin pystyt säkin seuraamaan että kuka täällä käy lukemassa!

    VastaaPoista